Wie zijn wij

Graag stel ik me voor...

Mijn naam is Doreth de Klein. Ik ben geboren in 1981, ik ben getrouwd en moeder van 2 jongens. In 2004 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de universiteit van Utrecht. Tijdens en na mijn studie ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. In 2006 ben ik gestart bij Jeugdbescherming Gelderland (toen nog Bureau Jeugdzorg). Hier heb ik ruim 9 jaar gewerkt als gezinsvoogd en jeugdhulpverlener.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere aanvullende opleidingen en cursussen gevolgd. Met mijn theoretische achtergrond en ruime werkervaring wil ik gezinnen en professionals verder helpen met hun opvoedingsvragen.

Ik ben een passant die ondersteuning biedt en de krachten van het gezin probeert te vergroten. Ik neem de opvoedersrol niet over van ouders, maar begeleid hen door zelf weer meer grip op de situatie te krijgen en meer vertrouwen te krijgen in zichzelf als opvoeder!

Om de kwaliteit van de hulpverlening te waarborgen ben ik geregistreerd bij de SKjeugd, in het coachingsregister van de NFG en ben ik geregistreerd KIES-coach.

Privacy policy         Algemene voorwaarden

Opvoeden & Meer